Congres Ondernemen in Zorg 2017 “Van data naar daadkracht”

datum: 2017-10-06T12:00:00
tijd: 2017-10-06T12:00:00
locatie: Inn Style
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
routebeschrijving
bijeenkomst type: CONGRES land: contact: Hayet Amrati

 

 

Save the date: Congres ‘Ondernemen in Zorg 2017. Van data naar daadkracht’ op 6 oktober 2017

 

Op vrijdag 6 oktober organiseert ActiZ wederom het congres ‘Ondernemen in Zorg’, speciaal voor bestuur en directie van zorgorganisaties en belangrijke stakeholders. Het thema dit jaar is ’Van data naar daadkracht’. U bent van 12.00 tot 16.30 uur van harte welkom bij Inn Style in Maarssen. Uiteraard is er in het programma voldoende ruimte gemaakt om onderling te netwerken.

Onder dagvoorzitterschap van Marjet van Zuijlen presenteert o.a. Marly Kiewik van Deloitte de resultaten van de Benchmark in de Zorg 2017. Vervolgens neemt hoogleraar Frans Feldberg u mee in de mogelijkheden van Data-Driven Business Innovation. “Wie even niet oplet, loopt het risico keihard ingehaald te worden door een nieuwe realiteit.” Hoe gaat u als bestuurder om met de kansen en bedreigingen van big data? Feldberg laat u zien hoe u naar big data kunt kijken als driver voor innovatie. Aan de hand van voorbeelden schetst hij welke mogelijkheden u heeft om businessmodellen te verbeteren en te transformeren. “Wie worden de Ubers van de ouderenzorg?”.

In het programma worden tussendoor diverse innovaties over data en zorg gepresenteerd. Hier treft u meer informatie aan over de sprekers.

Wilt u zich alvast verbinden aan het congres ‘Van data naar daadkracht’? Meld u zich hieronder dan aan voor 6 oktober!

 

 

locatie+ open routebeschrijving


ActiZ

Hayet Amrati

Gerelateerd