Congres Ondernemen in Zorg 2017 “Van data naar daadkracht”

datum: 2017-10-06T12:00:00
tijd: 2017-10-06T12:00:00
locatie: Inn Style
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
routebeschrijving
bijeenkomst type: CONGRES land: contact: Hayet Amrati

 

Congres ‘Ondernemen in Zorg 2017. Van data naar daadkracht’ op 6 oktober 2017

 

Op vrijdag 6 oktober a.s. organiseert ActiZ wederom het congres ‘Ondernemen in Zorg’, speciaal voor bestuur en directie van zorgorganisaties, strategisch management/HEAD’s/HRM en belangrijke stakeholders. Het thema dit jaar is ’Van data naar daadkracht’. U bent van 12.00 tot 16.30 uur van harte welkom bij Inn Style in Maarssen. Uiteraard is er in het programma voldoende ruimte gemaakt om onderling te netwerken.

Onder dagvoorzitterschap van Marjet van Zuijlen presenteren Marly Kiewik en Wil-Jan van de Rijdt van Deloitte de resultaten van de ActiZ Benchmark Zorg 2017. Hiermee worden relaties gemaakt met ontwikkelingen in de zorg. Maurice Fransen van Deloitte laat zien hoe openbare data faciliteert bij het leren van best practices van vergelijkbare organisaties.

Hoogleraar Frans Feldberg gaat in zijn presentatie in op het ‘Waarom, Wat, en Hoe’ van big data en data gedreven business model innovation. Hoe is de wereld, als het om data gaat, de laatste jaren veranderd? Waarom is big data analytics een belangrijke digitale innovatie die hoog op menig managementagenda staat en waarom investeren organisaties aanzienlijk in big data en data science? Hoe kunnen organisaties waarde met data creëren door zowel het verbeteren van het bestaande business model als door nieuwe data-gedreven business modellen te ontwikkelen. Dit zijn vragen die in zijn presentatie beantwoord zullen worden. Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd dat big data een  ‘disruptive innovation’ is die grote consequenties voor veel organisaties kan hebben.

Vaak spreken visionairs over mogelijkheden van de toekomst. Maar wat betekent dit nu concreet? Om deze beelden van de toekomst meer tot leven te laten komen, zullen tijdens het congres diverse zorginnovaties worden getoond.
Ontmoet Lea; het is geen rollator maar een robot die cliënten en medewerkers assisteert bij de dagelijkse werkzaamheden. 
Ervaar dat een fotorobot meer kan dan alleen een foto maken.  

Meld u zich hieronder aan voor het congres ‘Van data naar daadkracht’ voor 6 oktober! Neem een collega mee en meld hem/haar aan!

Hier treft u het programma aan.

locatie+ open routebeschrijving


ActiZ

Hayet Amrati

Gerelateerd