Samen Toekomst Maken

datum: 2019-04-16T09:30:00
tijd: 2019-04-16T09:30:00
locatie: De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
routebeschrijving
bijeenkomst type: NIET_ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact: Hanny Groot

De Associatie voor Jeugd organiseert samen met haar partners (waaronder GGD GHOR Nederland, NCJ en ActiZ) het event ‘Samen Toekomst Maken’. Het event brengt kennis, tools, ervaringen en vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein bij elkaar op één plek. 

Playground

Van begin tot einde is de playground geopend. Een plek waar je wordt ondergedompeld in bestaande (technologische) innovaties en kunt ervaren hoe de toekomst eruit kan zien! De Playground sluit aan bij het thema ‘anders innoveren’ door het anders te doen. Geen standje met een beeldscherm waarop een dashboard wordt getoond maar innovaties die je zelf kunt ervaren, proberen, zien én doen! De playground is ook geopend tijdens de workshoprondes. Je kunt er dus voor kiezen om de playground langer te bezoeken in plaats van een workshop te volgen. 

Workshoprondes

In het programma zijn drie workshoprondes opgenomen. Je kunt voor die rondes een keuze maken uit masterclasses, workshops en inspiratiesessies. Een ronde duurt 75 minuten. De onderdelen waarvoor je je kunt inschrijven duren 60-75 minuten. Je kunt de wisseltijd benutten om de playground te bezoeken en te netwerken met collega’s. Om het je wat gemakkelijker te maken overzicht te krijgen in het aanbod, hebben we de onderdelen verdeeld over vijf thema’s:

  1. Ontdekken: ervaar, ontdek en leer wat innovatie voor jouw organisatie kan betekenen.
  2. Ontwikkelen: aan de slag: ontwikkel je idee!
  3. Organiseren en organizonderen: succesvol innoveren, hoe organiseer je dit?
  4. Delen, enthousiasmeren en motiveren: delen van kennis over hoe je innovatie kunt toepassen in je organisatie en hoe je collega’s motiveert en enthousiasmeert.
  5. Sociale impact: denk en filosofeer mee over de grenzen van innovatie in relatie tot ethiek en morele vraagstukken.

Uitgebreide informatie en inschrijven

Alle informatie over dit event kunt u vinden op www.samentoekomstmaken.nl

locatie+ open routebeschrijving


1-DSC_0836

Gerelateerd