Netwerk informatisering over DD JGZ

datum: 2018-12-18T10:00:00
tijd: 2018-12-18T10:00:00
locatie: Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht
routebeschrijving
bijeenkomst type: NIET_ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact:

Op 18 december 2018 vindt de vierde editie plaats van het Netwerk informatisering bij Vergadercentrum Domstad in Utrecht. Tijdens dit netwerk staan we stil bij actuele ontwikkelingen en gaan we aan de slag met een serious game in samenwerking met het programma ‘Registratie aan de Bron’ en ‘Frisse Blikken’.  

Serious game

Op interactieve wijze ervaren de spelers in de serious game welke uitdagingen bestaan rond het eenmalig vastleggen van zorginformatie in het DD JGZ voor meervoudig gebruik. De spelers worden bewust van het belang ervan en geactiveerd om zelf een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van de dossiervoering. Het spel is ontwikkeld voor de ziekenhuizen en we willen het samen met de netwerkers geschikt maken voor de JGZ. 

Actueel

Van Bastian Ravesteijn en Coen van der Kraats horen we ‘alles’ over het koppelen van JGZ-data aan data bij het CBS voor onderzoek rondom jeugdgezondheid. Ze vertellen over de onderzoeken die zij met de gekoppelde data gaan uitvoeren. Een mooie ontwikkeling! 

De dag wordt afgesloten met een kijkje in het digitale dossier dat is ontwikkeld in opdracht van de JGZ in de Gooi- en Vechtstreek. Pauline Jansen en Nickie Vialle nemen ons, samen met de bouwer van het pakket, mee in hun reis op weg naar het nieuwe DD JGZ. Natuurlijk horen we graag hoe prettig er (wel of niet?) mee gewerkt wordt.    

Programma en aanmelden

Bekijk hier het programma voor deze dag. Aanmelden kan op de website van het NCJ

locatie+ open routebeschrijving


1-DSC_0836

Gerelateerd