Inspiratiedag Langer thuis én zoals thuis: wonen met dementie

datum: 2018-01-25T09:00:00
tijd: 2018-01-25T09:00:00
locatie: Lensen Projectinrichters
Schimminck 1
5301 KR Zaltbommel
routebeschrijving
bijeenkomst type: ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact:

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert samen met Zet en Fontys Hogescholen een inspiratiedag over wonen met dementie. Een dag over de woonkwaliteit voor mensen met dementie bij het zelfstandig wonen in de wijk én bij het wonen in of nabij een zorglocatie.

Thuisgevoel zien en beleven
Wij bieden u een wervelend programma, met andersdenkende sprekers, praktijkgerichte workshopleiders en prikkelende huiskamersessies. En dit alles op een unieke locatie: de showroom van een projectinrichter voor de zorg. Hier kunt u het creëren van een Thuisgevoel letterlijk zien en beleven. Hier kunt u goed in dialoog gaan, sneller ‘out-of-the-box’ denken en met nieuwe inzichten naar huis gaan.

Laat u inspireren!
Bent u bestuurder, manager of adviseur in de sector zorg en wonen en wilt u de kwaliteit van wonen voor mensen met dementie verbeteren? Wilt u voor hen het wooncomfort en het welbevinden vergroten en daarvoor vernieuwingen toepassen? Laat u dan inspireren door boeiende sprekers, inspirerende praktijkvoorbeelden en handvatten uit de praktijk. U kunt deelnemen aan leerzame masterclasses, interactieve workshops en prikkelende huiskamersessies. Kiest u voor de technologiekamer, de muziekkamer, de ontwerpkamer, de familiekamer of de filmkamer?

Programma en aanmelden
Op de site van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg vindt u het volledige programma en kunt u zich aanmelden.

locatie+ open routebeschrijving


1-DSC_0306

Gerelateerd