Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

ActiZ op de Zorg en ICT Beurs

Georganiseerd door:

Jaarbeurs Utrecht

Van 14 tot en met 16 juni vindt de Zorg & ICT Beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De jaarlijkse beurs staat in het teken van digitale transformatie voor een toekomstbestendige zorg. Ook ActiZ is dit jaar te vinden op de beursvloer. In het ActiZ theater inspireren we bezoekers om met digitalisering van de zorg aan de slag te gaan. In onze stand dragen we onze boodschap verder uit. ‘De ouderenzorg digitaal, dat is cruciaal.’

Programma

Naast de stand hebben we een divers programma samengesteld. Denk aan een sessie over informatieveiligheid of digitale gegevensuitwisseling. Of de sessie ‘Van iets leuks voor erbij naar structureel innoveren’ waarin Vilans inzichten deelt uit onderzoek naar de organisatie van innovatie.

We praten ook over de inzet van zorgtechnologie. Utrechtzorg deelt haar ervaringen vanuit een meerjarenplan, waarbij een digicoach en ambassadeur zorgtechnologie hun succesfactoren en lessons learned uit de praktijk vertellen. In de sessie ‘You will be hacked’ laat een ethisch hacker ter plekke laat zien hoe een apparaat dat niet up-to-date gehackt kan worden. En ActiZ organiseert, in samenwerking met vereniging van zorgtechnologie WDTM, een pitch-competitie. Startups met een innovatieve oplossing voor de toekomst van de zorg worden uitgenodigd om tijdens de Zorg & ICT Beurs hun idee te pitchen.

Programma in het ActiZ theater - Zorg en ICT Beurs